26. avgust 2023 08:12

Gornji Milanovac: Uhapšen vozač koji je automobilom uleteo u masu na Gradskom trgu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Gornji Milanovac: Uhapšen vozač koji je automobilom uleteo u masu na Gradskom trgu

Foto: shutterstock.com/Fotosr52, ilustracija

GORNJI MILANOVAC - Povodom nezgode na Trgu kneza Mihaila u Gornjem Milanovcu, u kojoj je muškarac automobilom udario desetogodišnju devojčicu, oglasio se i predsednik te opštine Dejan Kovačević koji je potvrdio da je osumnjičeni vozač uhapšen.

Kovačević je rekao da ovaj čin nije politički motivisan i pozvao nadležno Tužilaštvo i policiju da najstrožije kazne počinioca ovog dela.

Iz gornjomilanovačke bolnice potvrđeno je Tanjugu da povređeno dete ima lakše telesne povrede, ali je ipak iz preventivnih razloga zadržano na daljem posmatranju.

"Dete je zadobilo lakše telesne povrede, udarac u koleno i ogrebotine, u stabilnom je stanju, ali je iz preventivnim razloga zadražana u bolnici na posmatranju kako nalažu pravila u ovakvim situacijama. Urađena su kompletna snimanja, ultrazvuk, skener i utvrđeno je da nema težih povreda", rekao je za Tanjug direktor bolnice u Gornjem Milanovcu Predrag Šutić.

Večeras oko 19 časova na Trgu Kneza Mihaila u Gorenjem Milanovcu za vreme protesta "Srbija protiv nasilja" iz za sada nepoznatih razloga muškarac je uleteo automobilom u masu ljudi i tom prilikom udario dete staro oko 10 godina, koje je kolima Hitne pomoći prevezeno u gornjomilanovačku bolnicu.

Inače, taj deo ulice u Gornjem Milanovcu zatvoren je za saobraćaj svakog dana od 18 do 24 časa.