3. februar 2023 20:23

Brnabić: Srbija je danas pametnija, razboritija i ima odgovorniju politiku

Izvor: TANJUG

podeli vest

Brnabić: Srbija je danas pametnija, razboritija i ima odgovorniju politiku

Foto: VLADA REPUBLIKE SRBIJE

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je da treba poslušati obraćanje predsednika leksandra Vučića narodnom poslaniku Šaipu Kamberiju i njihovu razmenu mišljenja, jer tih nekoliko minuta, kako je navela, pokazuju koliko je Srbija danas drugačija zemlja, koliko pametnija i razboritija i koliko ima odgovorniju politiku.

Ona je na svom Tviter nalogu navela i da je "beskrajno ponosna na šefa naše države".

Predsednik Aleksandar Vučić upozorio je danas u Skupštini poslanika i predsednika Partije za demokratsko delovanje Šaipa Kamberija da ne sanja opasne snove i da nijednog trenutka ne pomišlja da Albanci u Preševskoj dolini mogu da urade ono što su uradili posle 2000. godine. 

 

Većina opozicije nije u Skupštini, toliko im je stalo do KiM

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je danas da većina opozicije nije prisustvovala drugom danu rasprave o KiM u Skupštini Srbije i ocenila da je opozicija time pokazala svoj odnos prema KiM.

Brnabić je na Tviteru naglasila da je opozicija zahtevala da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe u Skupštinu i govori na temu KiM.

"On drugi dan strpljivo, ozbiljno, odgovorno obrazlaže naše pozicije. Većina njih nije tu - ne 102. dan, već drugi dan rasprave. Toliko im je stalo do KiM. Sami su, juče i danas, sve rekli o sebi i odnosu prema KiM", navela je Brnabić na Tviteru.

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas posebnu sednicu posvećenu Kosovu i Metohiji, na čijem dnevnom redu je Vladin Izveštaj o pregovorima sa Prištinom.