25. maj 2023 20:39

Srbi sa KiM zahvalili Vučiću za sve što čini za njih

Izvor: TANJUG

podeli vest

Srbi sa KiM zahvalili Vučiću za sve što čini za njih

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Srbi sa Kosova i Metohije koji su peške došli u Beograd da bi prisustvovali sutrašnjem skupu "Srbija nade" zahvalili su večeras predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na svemu što čini za Srbe na KiM.

Jedan od Srba iz Kosovskog pomoravlja Dalibor Janković uručio je Vučiću medaljon iz manastira Draganac i tom prilikom mu se zahvalio u ime grupe koja je peške iz tog dela KiM došla u Beograd kao i u ime Srba koji su ostali na KiM.

“Zato smo i krenuli na miting 'Srbija nade', jer samo sa vama imamo veru i nadu za dalji opstanak na KiM”, rekao je Janković.

Dejan Marjanović je zahvalio Vučiću u ime građana iz Leposavića i Severne Mitrovice.

“Mi smo krenuli pre devet dana na ovaj put, želeći da pokažemo da podržavamo politiku predsednika i sve ono što radi za naš narod na KiM”, rekao je Marjanović i tom prilikom predsedniku uručio zastavu Srbije.

"Poklanjam vam srpski barjak u ime ljubavi naše i vaše za državu Srbiju", rekao je on.

Vučić je večeras u Predsedništvu primio grupu Srba koji su pešice 17. maja krenuli za Beograd na minitng "Srbija nade" i istako da je ponosan na njih i da se zahvaljujući njima, koji čuvaju svoja ognjišta, Srbija još uvek bori za KiM.