1. decembar 2023 14:05

Ministarka Kisić prisustvovala otvaranju Božićnog bazara rukotvorina žena

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ministarka Kisić prisustvovala otvaranju Božićnog bazara rukotvorina žena

Foto: TANJUG/MINISTARSTVO ZA BRIGU O PORODICI/ DEJAN UROŠEVIĆ

BEOGRAD - Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić prisustvovala je otvaranju Božićnog bazara rukotvorina žena koje tradicionalno, svake godine, organizuje Fondacija princeze Katarine Karađorđević.

Ministarka Kisić istakla je da su rukotvorine žena, koje su predstavljene na bazaru, prava remek dela i da se u njima može videti sva ljubav, toplina, sposobnost i jačina jedne žene, koja se na taj način bori za još bolji život svoje porodice, saopštilo je resorno ministarstvo.

"Zaista je divno biti u društvu ovakvih žena, izuzetnih, jakih, sposobnih, izuzetno maštovitih, čiji rad zaista ostavlja bez daha. Verujem da se i vaše porodice ponose vama, vašem trudu, zalaganju i upornošću da živite još bolje", naglasila je ministarka Kisić i zahvalila svim damama što svojim rukotvorinama čuvaju našu tradiciju, kulturu, po čemu je Srbija najbogatija na svetu.

Kisić je istakla da su tradicija i kultura nešto što moramo da negujemo i nešto što nas čini kao narod i dodala da će svaka aktivnost u tom pravcu imati punu podršku Ministarstva za brigu o porodici i demografiju.