7. decembar 2023 10:17

Vesna Vidović: Briga o ljudima prioritet SNS-a

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vesna Vidović: Briga o ljudima prioritet SNS-a

Foto: TANJUG/SNS

BEOGRAD - Kandidatkinja sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Vesna Vidović i poverenica Saveta za socijalna pitanja Gradskog odbora Beograd Nataša Stanisavljević, posetile su Petra Ćoso, ratnog vojnog invalida koji je sa porodicom izbegao iz Hrvatske.

Vidović je kako se navodi u saopštenju službe informisanja Srpske napredne stranke (SNS) kazala da je briga o ljudima je prioritet te stranke.

"Posetićemo svaku kuću, svakog građanina, jer želimo da čujemo potrebe naših sugrađana i da učinimo naš grad boljim mestom za život. Zato 17. decembra biramo Beograd koji ne sme da stane, Beograd koji ide napred", poručila je Vidović.

Kako se dodaje, Stanisavljević je kazala da je snaga SNS-a u ljudima i da se zato svakodnevno na terenu, razgovara sa ljudima o njihovim problemima i da se ti problemi pokušavaju rešiti.

"Politika Srpske napredne stranke je politika novih puteva, novih vrtića, novih zdravstvenih ustanova, napretka Beograda. Zato Beograd ne sme da stane", rekla je Stanisavljević.