18. decembar 2023 00:25

Šapić: U Beogradu smo dobili oko 39 procenata

Izvor: TANJUG

podeli vest

Šapić: U Beogradu smo dobili oko 39 procenata

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BEOGRAD - Kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić na listi Beograd ne sme da stane Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je ta lista na beogradskim izborima dobila između 38,7 i 39 procenata, a "Srbija protiv nasilja" između 32,7 i 33,1 odsto.

Šapić je rekao na konferenciji u izbornom štabu naprednjaka da se ti podaci odnose na 58-59 obrađenih biračkih mesta.

"Znači otprilike je razlika pet procenata u ovom momentu, procene su da to može da ide dole do četiri i gore do 5,5. Znači razlika u svakom slučaju neće biti manja od četiri procenta kada se bude završio izborni proces", istakao je Šapić.

Kazao je da je treća NADA na između 5,7 i šest procenata, četvrti je Nestorović sa oko 5,4 odsto odnosno između 5,2 i 5,6 odsto.

Uzeli smo u Beogradu između 20.000 i 25.000 glasova više

Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je lista "Srbija ne sme da stane" u Beogradu uzela više glasova od ostalih i procentualno i nominalno budući da je osvojila između 20.000 i 25.000 glasova više nego na prethodnim izborima.

"Neka nas uvek ovako pobeđuju", rekao je Šapić.

Dodao je da opozicija u Beogradu neće moći da formira vlast bez Branimira Nestorovića.

"Bez Nestorovića, čoveka sa kojim su se najviše sprdali, ne bi me čuduli da se sada sete da on nije tako loš pedijatar. Pokazaće vreme kako se odvija", rekao je Šapić.