15. februar 2024 22:10

Jedinstvena Srbija obeležila stranačku slavu Sretenje i 20 godina postojanja

Izvor: TANJUG

podeli vest

Jedinstvena Srbija obeležila stranačku slavu Sretenje i 20 godina postojanja

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Jedinstvena Srbija obeležila je danas 20 godina postojanja i stranačku slavu Sretenje u prostorijama predsedništva stranke u Beogradu u prisustvu rukovodstva, istaknutih članova. simpatizera i prijatelja.

Stranačkom jubileju i slavi prisustvovali su i predsednik Izvršnog odbora Srpske naredne stranke (SNS) Darko Glišić, potpredsednik Sscijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić kao i član Predsedništva SPS Snežana Paunović.

Predsednik stranke Dragan Marković je istakao da Jedinstvena Srbija od svog osnivanja nije menjala svoj slogan "Domaćinski".

"I danas, kao i do sada, dajemo punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kao i ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću u teškoj borbi za odbranu državnih i nacionalnih interesa", rekao je Marković.

Glišić je u ime SNS uputio čestitku svim članovima i simpatizerima Jedinstvene Srbije stranačku slavu, a svim građnima Srbije Dan državnosti.

"Ljudi u Jedinstvenoj Srbiji jesu dobri domaćini. Sretenje je naš veliki praznik. To je dan kada se susreću i ljubav i vera i nada i tu ljubav treba svi da pokažemo prema jedinoj državi koju imamo i pozivam sve da poštuju državu u kojoj žive i da se svi zajedno borimo za jaču i snažniju Srbiju", rekao je Glišić.

Antić je istakao da su Jedinstvena Srbija i Dragan Marković uvek bili nepokolebljivi u borbi za Srbiju.

"Jedinstvena Srbija je bratska stranka za SPS i to pokazuje naša zajednička borba od 2008. godine od kada su SPS i Jedinstvena Srbija u koaliciji. Svih ovih godina borimo se za bolju Srbiju rame uz rame i borimo se da građani Srbije žive bolje, da žive u miru,da stvaraju porodice i na tom putu smo zajedno sa Aleksandrom Vučićem, posebno danas kada se Srbija suočava sa velikim iskušenjima, sa velikm izazovima, možda i najvećim za našu generaciju", rekao je Antić.