Kitarović u UN: Hrvatska nije kriva, samo se branila

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović odbacila je danas u Savetu bezbednosti UN kolektivnu krivicu hrvatskog naroda za zločine u BiH i govornicu Saveta bezbednosti UN iskoristila da ponovo kaže da je Hrvatska bila izložena "srpskoj agresiji s ciljem stvaranja velike Srbije".

06 Decembar 2017 22:50
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović odbacila je danas u Savetu bezbednosti UN kolektivnu krivicu hrvatskog naroda za zločine u BiH i govornicu Saveta bezbednosti UN ponovo iskoristila da kaže da je Hrvatska bila izločena "srpskoj agresiji s ciljem stvaranja velike Srbije"

NJUJORK - NJUJORK, 6. decembra (Tanjug) - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović odbacila je danas u Savetu bezbednosti UN kolektivnu krivicu hrvatskog naroda za zločine u BiH i govornicu Saveta bezbednosti UN iskoristila da ponovo kaže da je Hrvatska bila izložena "srpskoj agresiji s ciljem stvaranja velike Srbije".

Pritom ona je precizirala da, kada kaže velikosrpska agresija, ne misli na građane Srbije, već isključivo na politiku i dela bivšeg predsednika SRJ I Srbije Slobodana Miloševića.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane