Dom za lica ometena u razvoju "Othon" biće rekonstruisan

Dom za lica ometena u mentalnom razvoju "Othon" u Staroj Moravici biće kompletno rekonstruisan, rekao je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević koji je sa predsednikom pokrajinske skupšptine Ištvanom Pastorom posetio taj dom.

11 Septembar 2019 17:59
Dom za lica ometena u mentalnom razvoju "Othon" u Staroj Moravici biće kompletno rekonstruisan, rekao je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević koji je sa predsednikom pokrajinske skupšptine Ištvanom Pastorom posetio taj dom.

BEOGRAD - Dom za lica ometena u mentalnom razvoju "Othon" u Staroj Moravici biće kompletno rekonstruisan, rekao je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević koji je sa predsednikom pokrajinske skupšptine Ištvanom Pastorom posetio taj dom.

"Dogovorili smo se da AP Vojvodina i resorno ministarstvo krenu u potpunu rekonstrukciju ovog objekta radi stvaranja boljih uslova i da će rekonstrukciju objekta izvesti Kancelarija za javna ulaganja. Država brine o svim građanima i trudićemo se da im obezbedimo bolje uslove za život i rad. U ovu ustanovu nije ulagano više od tri decenije", rekao je Đorđević.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane