26. maj 2023 17:44

Potpredsednik SPP: Dajemo punu podršku skupu "Srbija nade"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Potpredsednik SPP: Dajemo punu podršku skupu "Srbija nade"

Foto: TANJUG/BRANKO LUKIĆ

BEOGRAD - Potpredsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Rejhan Kurtović poručio je da ta stranka, na čelu sa predsednikom Usamom Zukorlićem, daje punu podršku skupu "Srbija nade".

"Naši funkcioneri, članovi, aktivisti i simpatizeri stranke organizovano danas putuju za Beograd. Iz Sandžaka iz redova Stranke pravde i pomirenja stiže najveća podrška ovom skupu. Pored toga, odbori naše stranke iz Beograda i drugih gradova u punom kapacitetu daće svoju podršku. Stranka pravde i pomirenja, kao koalicioni partner Srpske napredne stranke, stoji čvrsto uz svoje koalicione partnere i daje maksimalnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću”, naveo je Kurtović, saopštila je SPP.

Dodao je da je u teškim trenucima za državu potrebno narodno i državno jedinstvo, što će, kako je rekao, pokazati večerašnji skup.

Naveo je da mir, stabilnost, dobri međunacionalni odnosi, jasna međunarodna politika prosperitet i kontinuirani razvoj naše države nemaju i neće imati alternativu.

"Noćas ćemo jasno pokazati svima snagu naroda i kojim putem dalje žele da idu građani Srbije bez obrzira na njihovu versku, nacionalnu i političku pripadnost", rekao je Kurtović.