18. mart 2024 12:21

Šakira: Stavila sam karijeru na čekanje da bih podržala bivšeg partnera

Izvor: TANJUG

podeli vest

Šakira: Stavila sam karijeru na čekanje da bih podržala bivšeg partnera

Foto: Shutterstock.com/Frederic Legrand - COMEO

BARSELONA - Kolumbijska pevačica Šakira izjavila je da je svoju karijeru stavila na čekanje na duže vreme da bi bila sa svojim bivšim partnerom Žerardom Pikeom, dok je on igrao fudbal za klub Barselona.

"Dugo sam stavljala svoju karijeru na čekanje, da bih bila pored Žerarda, kako bi on mogao da igra fudbal. Zarad ljubavi je bilo mnogo žrtava", rekla je Šakira.

Latino pop zvezda i bivši profesionalni španski fudbaler bili su zajedno 11 godina, tokom kojih su dobili dvoje dece, pre nego što su objavili raskid u junu 2022, piše Skaj njuz.

Šakira (47) bi trebalo da objavi svoj prvi album posle sedam godina, "Las Mujeres Ia No Lloran", što u prevodu znači "Žene više ne plaču", a to je i naziv njenog singla u kome se podsmeva bivšem partneru.

"Bilo je toliko delova mog života koji su se srušili pred mojim očima i morala sam da se na neki način ponovo izgradim, skupljajući kosti sa poda i sastavljajući ih sve zajedno. A lepak koji je sve to držao na okupu bila je muzika", istakla je Šakira.

Ona je rekla da se na da je "Ultima" (Poslednja) poslednja pesma vezana za Pikea, koga je u šali nazvala "Voldemor", po liku iz serija knjiga i filmova o Hariju Poteru, čije se ime ne izgovara.