16. mart 2023 07:18

Sudar kod kružnog toka u Resniku, jedna osoba u teškom stanju

Izvor: TANJUG

podeli vest

Sudar kod kružnog toka u Resniku, jedna osoba u teškom stanju

Foto: Tanjug video

BEOGRAD – U blizini kružnog toka u Resniku jutros oko 6 sati došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su prema prvim podacima povređene četiri osobe, od toga jedna teže.

Na licu mesta su ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca i saobraćajne policije, a došlo je do sudara teretnih vozila. Jedna osoba primljena je u centar za Hitnu pomoć VMA.

"Primljen je pacijent povređen u sudaru dva kamiona. On je u teškom stanju, radi se o politraumi sa povredama glave i insuficijentnim disanjem, tako da je u toku dijagnostika. On se nalazi u hirurško-intenzivnoj nezi, a očekujemo dolazak još tri pacijenta", rekao je za RTS doktor Goran Pavlićević, glavni dežurni hirurg VMA.

Obustavljen saobraćaj na obilaznici oko Beograda

Na obilaznici oko Beograda saobraćaj je obustavljen od tunela Straževica u smeru ka Bubanj Potoku i prema Dobanovcima, zbog saobraćajne nesreće.

Do nesreće je došlo između petlje Avala i kružnog toka Resnik, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije" i dodalo da će javnost biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu.