5. april 2024 18:43

Pokret socijalista sa SNS na gradskoj listi: Ako sačuvamo svoj Beograd, sačuvaćemo i Srbiju

Izvor: TANJUG

podeli vest

Pokret socijalista sa SNS na gradskoj listi: Ako sačuvamo svoj Beograd, sačuvaćemo i Srbiju

Foto: Pokret socijalista

BEOGRAD - Pokret socijalista saopštio je danas da će na beogradske izbore zakazane za 2. jun izaći na zajedničkoj listi sa Srpskom naprednom strankom.

"Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin sa svojim saborcima iz Srpske napredne stranke izlazi na beogradske izbore. Mi iz Pokreta socijalista molimo sve one koji žive u Beogradu da daju podršku gradskoj listi koju čine SNS i koalicioni partneri. Naš cilj je da nastavimo razvoj Beograda, ali isto tako i da ga sačuvamo od Đilasovaca koji bi da lomeći Beograd, uz pomoć stranaca, slome i našu Srbiju.

Ne smemo dozvoliti Đilasovcima novi 5. oktobar, ne smemo da dozvolimo da nas, Srbe, ponižavaju i dele na one iz kruga dvojke i na ostale, glupe i krezube, ne smemo dozvoliti da nas Srbe Đilasovci okupljeni oko prljavog novca i stranaca podele na one koji su rođeni u Beogradu i one koji su odnekud došli u Beograd zato što je naša prestonica dovoljno velika i otvorena za sve koji vole Srbiju i njen glavni grad'', navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

Iz Pokreta socijalista dodaju da samo pobeda liste SNS sa koalicionim partnerima, u Beogradu garantuje i očuvanje nezavisne Srbije.

''Ako sačuvamo svoj Beograd, sačuvaćemo i Srbiju", poručio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Vladimir Ilić.

On je rekao da su kandidati Pokreta socijalista na listi okupljenoj oko SNS-a Vladimir Trajković (1987), diplomirani ekonomista, koji je obavljao funkcije zamenika predsednika Skupštine opštine Grocka i odbornika u Skupštini opštine Grocka i Miroslav Marinović (1984), diolomirani inženjer informacionih tehnologija koji je u dva mandata obavljao funkciju člana veća za socijalnu politiku u Gradskoj opštini Zvezadara.