13. jul 2023 17:10

DDOR donosi popuste do 50 posto uštede

Izvor: TANJUG

podeli vest

DDOR donosi popuste do 50 posto uštede

Foto: PROMO

NOVI SAD - DDOR osiguranje je i ove godine, pripremilo niz pogodnosti prilikom zaključivanja polisa kasko i putnog zdravstvenog osiguranja, kao i mogućnost ugovaranja osiguranja svog doma po specijalnim cenama, a odabirom ovih osiguranja leto će biti bezbrižno u uštedama koji dostižu čak 50 odsto pri ugovaranju određenih polisa.

Ova posebna ponuda važi do 31. oktobra 2023. godine, pružajući dodatne povlastice i pogodnosti u toku letnje sezone, a trajanje osiguranja može da važi do kraja 2023. godine, saopštio je DDOR.

Za sve putnike koji su svesni mogućih rizika u toku putovanja i koji ugovaraju Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem od 15.000 evra za sebe ili porodicu, DDOR osiguranje nudi poseban bonus svojim osiguranicima u vidu jednog gratis dana za putovanja od 11 do 30 dana, a može se ugovoriti i osiguranje stana ili kuće po fiksnoj ceni od samo 199 dinara, kao i osiguranje Pomoć na putu za samo 286 dinara, navedeno je u saopštenju.

Pored toga, DDOR osiguranje omogućava vozačima, koji u ovom periodu zaključuju kasko osiguranje, da ostvare popust od čak 50 posto za osiguranje Pomoć na putu koje osiguranicima obezbeđuje kvalitetnu asistenciju dostupnu 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji i u zemlji i u inostranstvu.

Ukoliko se vozilo pokvari u toku putovanja, osiguranici mogu da budu sigurni da će dobiti neophodnu pomoć kako bi mogli da nastave svoje putovanje na letnje odredište, naveo je DDOR.

Ugovaranjem navedenih osiguranja, DDOR obezbeđuje za svoje klijente potpunu sigurnost i za početak zasluženog odmora, a za više informacija o letnjoj akciji popusta, zainteresovani mogu da posete najbližu poslovnicu DDOR osiguranja, besplatno kontaktiraju korisnički centar na broj 0800 303 301 ili da pronađu sve informacije na sajtu ddor.rs, kao i na društvenim mrežama DDOR-a.