30. jun 2023 13:19

Gold Gondola Zlatibor podelila svoja iskustva sa gostima iz Bara

Izvor: TANJUG

podeli vest

Gold Gondola Zlatibor podelila svoja iskustva sa gostima iz Bara

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Javno preduzeće "Gold gondola Zlatibor" saopštilo je danas da su bili domaćini predstavnicima lokalne samouprave iz Bara kojima su predstavili osnovne karakteristike zlatne žičare, način poslovanja, sistem funkcionisanja instalacije, kao i dodatne sadržaje, usluge i planove za naredni period.

Kako se navodi, sve informacije o ovom velikom projektu Opštine Čajetina, odnosno turističkoj atrakciji Zlatibora koja je za kratko vreme opravdala dugogodišnje ulaganje energije i novca, gostima iz Crne Gore je predstavila direktorka Gold gondole Bojana Božanić.

"Kako bismo što bolje predstavili šta sve obuhvata funkcionisanje gondole, našim gostima smo priredili prezentaciju sa svim važnim elementima koji čine poslovanje. Želja nam je da našim potencijalnim saradnicima bliže pojasnimo delove naše velike organizacije koji se odnose na samu instalaciju, njeno održavanje i unapređenje, opremu za tehničko osoblje, organizaciju posla u marketingu i finansijama, kanale komunikacije sa medijima, koncept zabavnih sadržaja koji dopunjuju ponudu, kao i projekte na kojima se trenutno radi", rekla je Božanićeva.

U saopštenju se dodaje da će saradnicima iz Crne Gore ova prezentacija korisititi kao ideja vodilja za pokretanje njihove gondole i da će se razmena iskustava na temu razvojnih projekata u turizmu nastaviti kod njih.

Ističe se i da je gostima iz Bara, posebnu pažnju privukao ekološki karakter zlatiborske gondole i dostupnost za sve kategorije putnika.