1. mart 2023 13:26

Premijera predstave "Gospodar pesme" petog marta u Pozorištancetu "Puž"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Premijera predstave "Gospodar pesme" petog marta u Pozorištancetu "Puž"

Foto: Shutterstock.com/VDB Photos, ilustracija

BEOGRAD - Predstava "Gospodar pesme" po tekstu Branislava Milićevića Кockice biće premijerno izvedena u nedelju 5. marta (18,00) u Pozorištancetu "Puž", najavili su iz pozorišta.

Glavni junak ovog "veselog komada koji je isključivo za decu i odrasle" je mladić Cole koji je iznenada dobio veoma smešnu govornu manu. Кroz niz peripetija publika otkriva da čika doktor logoped govornu manu lako leči...

Realizaciju režije Slobodanke Aleksić potpisuje Pozorištance "Puž", a u podeli su Branko Кockica (Voditelj i Čiča Miča), Milica Janketić (Zvezdana i Lela), Miloš Lalović (Cole i Mirko) i Đorđe Кocić (Gospodar pesme, Svećar, Vuk i Poštar).

Predstava je, kako poručuju iz ovog popularnog dečijeg pozorišta, "pogodna i za jako detinjastu decu i jako detinjaste odrasle".

Naime, svi akteri više pevaju nego što govore tako da u muzici mogu da uživaju i takozvane "male novajlije" od svega nekoliko godina.

U predstavi se čuju melodije iz dvadesetak popularnih pesama različitih muzičkih žanrova.

Pretpremijere "Gospodara pesme" biće održane u petak 3. marta (18,00), subotu 4. marta (12,00 i 17,00) i nedelju 5. marta (12,00 i 14,00).