5. februar 2023 16:50

Petrić: Odradili smo posao na najbolji mogući način, ali nije trebalo da igramo

Izvor: TANJUG

podeli vest

Petrić: Odradili smo posao na najbolji mogući način, ali nije trebalo da igramo

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

KRUŠEVAC - Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je danas da je zadovoljan pobedom protiv Napretka, ali je dodao da zbog teških vremenskih uslova meč 20. kola Superlige Srbije u Kruševcu nije ni trebalo da bude odigran.

Partizan je danas pobedio Napredak rezultatom 1:0 golom Fusenija Dijabatea. Utakmica je odigrana u izuzetno teškim uslovima, zbog snega i leda na terenu.

"Žao mi je ovih momaka što su igrali danas po ovom terenu. Četiri glave su pukle danas. Ne kažem da ne bi da je bio normalan teren... Nismo danas trebali da igramo. Svaka čast i igračima i navijačima koji su došli. Mi smo odradili posao na najbolji mogući način, ali moglo je da ode i na drugu stranu", rekao je Petrić posle meča za TV Arena sport.

Trener Napretka Dušan Đorđević izjavio je da je njegov klub bio ravnopravan rival Partizanu.

"Moj utisak je da smo bili dostojan rival Partizanu, diktirali smo tempo u prvom poluvremenu, ali nismo uspeli da postignemo gol. Partizan je iz jedinog pravog udarca postigao gol. Nadam se da ovo izdanje našeg tima vodi ka boljim rezultatima Napretka", rekao je Đorđević.