2. april 2024 18:46

Milojević: Sutra je radni dan, ali nemam dilemu da će doći navijači

Izvor: TANJUG

podeli vest

Milojević: Sutra je radni dan, ali nemam dilemu da će doći navijači

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Trener fudbalera Crevene zvezde Vladan Milojević izjavio je pred sutrašnju utakmicu sa ekipom IMT-a, da nema dilemu da će uprkos radnom danu navijači doći da podrže njegov tim.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19 časova na Marakani dočekuju IMT u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

"IMT je dobro organizovana ekipa sa jasnim smernicama i zahtevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Veoma su jaki kao kolektiv. Ne mislim da nekadašnji igrači Zvezde ili večitog rivala sutra imati veći motiv od drugih. Svako hoće da se pokaže. Mi moramo da izađemo na teren i odigramo onako kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu", istakao je Milojević.

Zvezdin strateg je dodao da se njegov tim trudi i da igrači dobro znaju koji su im zahtevi, kako u odbrani, tako i u napadu.

''Naravno, drago nam je kada ne primimo gol. Dragović neće nastupiti, jer je u procesu rehabilitacije. Imamo probleme sa kartonima, te će u skladu s tim Mijailović propustiti meč, kao i Bukari koji je na klupi u prošlom kolu "požuteo". Imamo dovoljan broj igrača, svakako. Ne bih da otkrivam ko će početi ili biti bonus, videće se sutra. Radni dan je, ali nemam dilemu da navijači dolaze, te da će nas podržati", zaključio je Milojević.