12. januar 2024 23:31

Obradović: Čestitke igračima na preokretu i pobedi, hvala navijačima na podršci

Izvor: TANJUG

podeli vest

Obradović: Čestitke igračima na preokretu i pobedi, hvala navijačima na podršci

Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

BEOGRAD - Trener košarkaša Partizana Željko Obradović čestitao je posle pobede nad Makabijem (88:79) igračima na preokretu i fenomenalnoj igri u drugom poluvremenu i zahvalio se navijačima na neverovatnoj podršci.

"Izuzetno važna, velika pobeda za nas. Čestitke igračima, napravili su veliki preokret, timskom igrom smo se vratili. U prvom poluvremenu smo pravili neverovatne greške, da smo se namerno trudili da budemo onako loši ne bi mogli. Uspeli smo da se dignemo i odigramo drugo poluvreme fenomenalno", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Na tribinama Arene bilo je 20.066 navijača koji su bodrili ekipu i kad je minus bio ogroman.

"Hvala navijačima koji su nas, kao i uvek, nosili i bodrili. Iz utakmice u utakmicu prave neverovatnu energiju koja nas gura da budemo bolji", dodao je Obradović.

Na kraju je rekao da je njegova odluka da van tima ostanu Tristan Vukčević i Danilo Anđušić, kao i da činjenica da Frenk Kaminski nije ulazio ne znači da više ne računa na njega za naredne utakmice.

"Računam na svih 15 igrača, a trening je taj koji odlučuje ko će biti u timu. Uskoro se vraća i Aleksa Avramović pa će za svaku utakmicu biti biran drugi tim", zaključio je Obradović