30. januar 2024 10:38

Željko Obradović: Svesni smo kvaliteta Monaka, ali idemo sa najvećim ambicijama

Izvor: TANJUG

podeli vest

Željko Obradović: Svesni smo kvaliteta Monaka, ali idemo sa najvećim ambicijama

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD) - Trener Partizana Željko Obradović izjavio je danas u Beogradu da košarkaši "crno-beli" idu sa najvećim ambicijama na meč protiv Monaka u 24. kolu Evrolige.

Obradović je istakao da su svi igrači "zdravo i dobro". Utakmica između Monaka i Partizana biće odigrana sutra od 19 sati u dvorani "Sale Gaston Medecin".

"Svesni smo kvaliteta Monaka, igrali smo protiv njih, ali idemo sa najvećim ambicijama. Moramo da odigramo najbolje što možemo. Znamo koliko su važni svi mečevi do kraja Evrolige, ali idemo iz utakmice u utakmicu, u ovom trenutku je to Monako. Očekuje nas teška utakmica, ali mislim da moramo da imamo najveću moguću ambiciju", rekao je Obradović na konferenciji za medije u Beogradu.

Monako se nalazi na šestom mestu na tabeli Evrolige sa 13 pobeda i 10 poraza, dok je Partizan na desetoj poziciji sa skorom 12/11.

Košarkaši Partizana su petog decembra prošle godine u Beogradu pobedili Monako posle produžetka rezultatom 89:85 u utakmici 12. kola Evrolige.

"Bila je zanimljiva utakmica i prošle godine sa njima, a i ova koju smo igrali u prvom delu. Može da bude različita od prethodnih s obzirom da oni imaju mogućnost da igraju sa četiri mala igrača ili sa tri visoka, ponekad i sa četiri gde u odbrani koriste preuzimanje... To su sve stvari na koje moramo da reagujemo u toku utakmice", rekao je trener Partizana.

"Imali smo u poslednjim utakmicama odlične momente, imali smo i loše, tako da su to neke stvari koje su vrlo bitne kada se priča o toj ili bilo kojoj sledećoj utakmici", dodao je Obradović.

Partizan će u 25. kolu Evrolige u petak igrati u Bolonji sa ekipom Virtusa.