1. mart 2024 23:06

Sferopulos: Bajern zaslužio da pobedi, ali smo i mi mogli nešto više

Izvor: TANJUG

podeli vest

Sferopulos: Bajern zaslužio da pobedi, ali smo i mi mogli nešto više

Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

MINHEN - Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle večerašnjeg poraza od Bajerna (66:74) u meču 27. kola Evrolige da je domaćin zasluženo pobedio, ali i da je njegova ekipa mogla da uradi nešto više.

"Mislim da samo danas dobro započeli utakmicu. U napadu i odbrani smo imali dobar protok lopte. Bili smo vrlo koncentrisani na ono što smo planirali. Ali, Bajern je "zategao" odbranu u poslednjim minutima prve četvrtine. Vratili su se, nismo uspeli to da kontrolišemo. Od tog momenta Bajern je kontrolisao utakmicu, ali smo bili u igri do poslednjeg momenta", rekao je grčki stručnjak na konferenciji za novinare posle utakmice.

On je dodao da je zadovoljan što je ekipa u finišu meča pokazala karakter.

"Važno je da smo se vratili iz minus 11 do minus dva. imali smo otvorene šuteve za tri poena, zicere, kontranapade. Mislim da je Bajern zaslužio da pobedi, ali smo i mi mogli nešto više. Odbrana je bila manje-više dobra, ali nisam srećan kako smo igrali u napadu, mučili smo se u nekim periodima igre. Naša produktivnost nije bila dovoljno dobra večeras i moramo da se popravimo u tom segmentu igre", zaključio je Sferopulos.