22. septembar 2023 15:17

Nikola Nikodijević: Saradnjom Bara i Beograda podižemo odnose na viši nivo

Izvor: TANJUG

podeli vest

Nikola Nikodijević: Saradnjom Bara i Beograda podižemo odnose na viši nivo

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

BEOGRAD - Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević razgovarao je danas u Starom dvoru sa predsednikom Skupštine opštine Bar Branislavom Nenezićem o uspostavljaju saradnje između Beograda i Bara.

"Imali smo veoma konstruktivan i plodonosan razgovor u cilju uspostavljanja saradnje između Beograda i Bara. Osim što nas mnogo toga istinski povezuje, želimo da odnose podignemo na viši nivo. Verujem da ćemo ovakvim susretima i razmenom iskustava u radu naših gradskih uprava i sekretarijata u oblastima saobraćaja, turističke privrede, kulturnih i sportskih sadržaja na konstruktivan način pomoći jedni drugima", istakao je Nikodijević.

On je dodao da se tokom sastanka razgovaralo i o realizovanim i aktuelnim projektima Grada Beograda i Opštine Bar na unapređenju komunalne i saobraćajne infrastrukture, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

"Očekujem da ćemo razmenom iskustava i dobre prakse u radu naših javnih komunalnih preduzeća u bliskoj budućnosti pokrenuti zajedničke inicijative i projekte koji će biti od koristi našim građanima", poručio je Nikodijević.

Nenezić, koji je sa delegacijom Opštine Bar u dvodnevnoj poseti Beogradu, zahvalio je na pozivu da poseti srpsku prestonicu.

"Bar i Beograd vežu tradicionalno dobri odnosi i saradnja i nadam se da ćemo ih unaprediti u budućnosti putem raznih komunalnih i infrastrukturnih projekata koji će biti na korist građanima naša dva grada", rekao je Nenezić.