6. novembar 2023 18:38

Vesna Vidović: Beograđani znaju ko vodi grad u interesu boljitka svih građana

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vesna Vidović: Beograđani znaju ko vodi grad u interesu boljitka svih građana

Foto: TANJUG/BEOINFO

BEOGRAD - Kandidat za gradsku odbornicu sa liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" Vesna Vidović ocenila je danas da Beograđani ipak znaju ko Beograd vodi putem razvoja i ko radi isključivo i samo u interesu boljitka svih građana Srbije i Beograda, ističući da zato Beograd i Srbija ne smeju i neće da stanu.

Građani, kako kaže, nikada nisu bili u fokusu interesovanja pripadnika bivšeg režima, već samo lični interes zbog čega je Beograd godinama stradao.

"Pripadnicima bivšeg režima interes građana nikada nije bio fokus pa nije ni sada, lični interes im je bio ispred svega, zbog čega je Beograd godinama stajao", rekla je Vidović, navodi se u saopštenju SNS.

Kako je navela, predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas sada kada je gradska kasa stabilna i kada se Beogad razvija brže nego ikad, ponovo želi da je sa svojim, kako je rekla, ''pajtosima opustoši''.

"Malo mu je bilo 619 miliona pa bi još toliko", navela je Vidović i dodala da je građanima već poodavno jasno da se iza naziva liste "Srbija protiv nasilja" kriju ''već optuženi nasilnici poput Dragana Đilasa koji je pretukao svog tasta, ali i oni koji prete otkidanjem glave, koji nasilno upadaju u insitucije''.

Vidović navodi da bi opozicionim liderima, predstavnicima bivšeg režima, bilo bolje umesto toga što po ceo dan dele funckije i viču kako pobeđuju u Beogradu, a nisu još ni potpise prikupili za listu, da objasne vezu između Dragana Đilasa i Miloša Jovanovića - lidera Novog DSS, i koliko ga je koštalo da promeni mišljenje i stav od, kako kaže, pravca Rusija u pravac Evrope.

+