25. decembar 2023 13:46

Dunav osiguranje podelilo novogodišnje paketiće deci iz Dečje bolnice u Tiršovoj

Izvor: TANJUG

podeli vest

Dunav osiguranje podelilo novogodišnje paketiće deci iz Dečje bolnice u Tiršovoj

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD - Kompanija Dunav osiguranje podelila je danas novogodišnje paketiće deci iz Dečje bolnice u Tiršovoj, a član izvršnog odbora ove kompanije Milo Marković je istakao da je pripremljeno 4.150 paketića koji će se podeliti deci u 130 ustanova u zemlji.

"Prva stanica je Dečja klinika u Tiršovoj gde delimo 70 paketića deci. Pored podele paketića pozivamo sve roditelje da povedu svoje mališane u ambijent Zimske bajke na Savskom trgu, gde će uživati u brojnim čarolijama za decu, pre svega u Dunavovom novogodišnjem karuselu gde im je omogućena besplatna vožnja", izjavio je Marković.

Prema njegovim rečima, Dunav osiguranje se sa posebnom radošću odaziva akcijama pomoći najmlađima.

"To su mali, ali već veliki ljudi, to su budući šampioni, male princeze. Među njima stasavaju vrsni pravnici, matematičari, lekari, nastavnici, sportisti, umetnici. Siguran sam da će među njima biti jedan novi Novak Đoković ili Nikola Jokić", naveo je Marković.

Marković je ukazao da se deca iz Dečje bolnice u Tiršovoj nalaze u sigurnim rukama.

"Velika zahvalnost svom medicinskom osobolju u Tiršovoj koje predano radi sa ovom decom i brine posvećeno o njima. Koristim priliku da se u ime Dunav osiguranja zahvalim kolektivu Tiršove", rekao je Marković i poželo deci srećne novogodišnje praznike.

Direktor Dečje bolnice u Turšivoj Siniša Dučić je naveo da Dunav osiguranje svake godine u vreme novogodišnjih praznika obraduje decu i zaposlene na Dečjoj klinici u Tiršovoj.

"Ovo je već postala tradicija, već više od 10 godina Dunav osiguranje donosi paketiće za naše pacijente. Pored toga oni vrlo često učestvuju u donatorskim akcijama vezanim za lečenje dece", istakao je Dučić.

Deci je novogodišnje paketiće podelio Deda Mraz, a jedna devojčica je rekla da je dobila čokoladu u novogodišnjem paketiću i da joj se sviđa paketić.

Drugi dečak je rekao da je njegova želja za Novu godinu da fudbalski klub Crvena zvezda osvoji Ligu šampiona u narednoj godini.