Vulin u Vrbasu: Očekujem dobar rezultat PS

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je večeras građanima Vrbasa da su lokalni izbori u nedelju prilika da kažu šta misle o "onima koji su na vlasti i onima koji žele da budu na vlasti", dodajući da očekuje dobar rezultat svoje stranke.

20 April 2017 21:41
Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je večeras građanima Vrbasa da su lokalni izbori u nedelju prilika da kažu šta misle o "onima koji su na vlasti i onima koji žele da budu na vlasti", dodajući da očekuje dobar rezultat svoje stranke

VRBAS - Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin poručio je večeras građanima Vrbasa da su lokalni izbori u nedelju prilika da kažu šta misle o "onima koji su na vlasti i onima koji žele da budu na vlasti", dodajući da očekuje dobar rezultat svoje stranke.

"Ja se iskreno radujem svakim izborima i radujem se što će građani Vrbasa imati još jednom priliku da kažu šta misle o svima koji su vodili opštinu, a u suštini i koji su vodili državu. Ovo je uvek glasanje i uvek prilika da se kaže šta mislite o onima koji su na vlasti, a i onima koji žele da budu na vlasti", rekao je Vulin.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane