Direktori FBI i NSA svedočiće o vezi Trampa i Rusije

Komitet za obaveštajne poslove Predstavničkog doma SAD saopštio je danas da je pozvao direktore FBI, Državne bezbednosne agencije (NSA) i zvaničnike za vreme administracije bivšeg predsednika Baraka Obame da se 2. maja pojave na raspravi u okviru istrage o navodnom mešanju Rusije u predsedničke izbore u SAD 2016. godine.

21 April 2017 20:01

VAŠINGTON - Komitet za obaveštajne poslove Predstavničkog doma SAD saopštio je danas da je pozvao direktore FBI, Državne bezbednosne agencije (NSA) i zvaničnike za vreme administracije bivšeg predsednika Baraka Obame da se 2. maja pojave na raspravi u okviru istrage o navodnom mešanju Rusije u predsedničke izbore u SAD 2016. godine.

Nakon neslaganja između demokrata i republikanaca oko toga ko bi mogao da svedoči u istrazi o eventualnoj povezanosti predizborne kampanje aktuelnog predsednika Donalda Trampa i Rusije, komitet je saopštio da je poslao posmo u kojem poziva direktora FBI Džejmsa Komija i direktora NSA Majka Rodžersa da se pojave na saslušanju, koje će biti zatvoreno za javnost.

Foto/Freeimages.com, ilustracija

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane