Mihajlovićeva: Nisam zadovoljna brojem legalizovanih objekata

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije zadovoljna kako teče proces ozakonjenja nelagalnih objekata u Srbiji, posebno u manjim sredinama i dodala da je do danas legalizovano 123.000 objekata.

09 Jan 2018 13:01
U naredna dva meseca potpisaćemo ugovor sa koncesionarom beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" francuskom kompanijom "Vansi erports", a od dana potpisivanja ugovora, u roku od šest meseci, treba da se završi i finansijska konstrukcija vezana za koncesiju, izjavila je danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nije zadovoljna kako teče proces ozakonjenja nelagalnih objekata u Srbiji, posebno u manjim sredinama i dodala da je do danas legalizovano 123.000 objekata.

Mihajlović je obilazeći beogradski aerodrom "Nikola Tesla", rekla da je u Srbiji popisano 2,3 miliona nelegalnih objekata i da je Srbija jedina zemlja u Evropi sa tolikim brojem nelegalno izgrađenih objekata.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane