Grčka: 11 migranata stradalo u udesu kod Kavale

Grčka policija saopštila je danas da je pronašla tela 11 osoba za koje se veruje da su migranti koji su nedavno ušli u tu zemlju iz Turske, nakon što je vozilo u kojem su bili pretrpelo udes na severu Grčke.

13 Oktobar 2018 10:40

SOLUN - Grčka policija saopštila je danas da je pronašla tela 11 osoba za koje se veruje da su migranti koji su nedavno ušli u tu zemlju iz Turske, nakon što je vozilo u kojem su bili pretrpelo udes na severu Grčke.

Udes se dogodio rano jutros u blizini grada Kavala, javio je AP. Auto u kojem su bili migranti išao je ka Solunu kada se sudario sa kamionom koji je išao u suprotnom pravcu i potom se zapalio.

AP Photo/Javier Fergo

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Grčka policija saopštila je danas da je pronašla tela 11 osoba za koje se veruje da su migranti koji su nedavno ušli u tu zemlju iz Turske, nakon što je vozilo u kojem su bili pretrpelo udes na severu Grčke.Udes se dogodio rano jutros u blizini grada Kavala, javio je AP. Auto u kojem su bili migranti išao je ka Solunu kada se sudario sa kamionom koji je išao u suprotnom pravcu i potom se zapalio.(Proininews.gr via AP)

vrh strane