Gojković: Traže dijalog, neka dođu u parlament

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da nema razloga da predstavnici svih poslaničkih grupa sutra ne dođu na zakazane konsultacije jer se, kako kaže, na protestu dela opozicije, koji bojkotuju rad parlamenta, moglo čuti da je potreban dijalog.

15 April 2019 10:10

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković kaže da nema razloga da predstavnici svih poslaničkih grupa sutra ne dođu na zakazane konsultacije jer se, kako kaže, na protestu dela opozicije, koji bojkotuju rad parlamenta, moglo čuti da je potreban dijalog.

Ona je naglasila da je ranije zakazala konsultacije sa poslaničkim grupama kako bi se razgovaralo o daljem radu i unapređenju rada parlamenta, kao i o dopunama dnevnog reda...


U parlamentu uskoro i o KiM

Predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković, najavila je skoru raspravu o Kosovu i Metohiji u parlamentu i dodala da se o tome dogovorila sa predsednikom i premijerkom, Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić.

"Raspravljaćemo, u dogovoru sa predsednikom Srbije i sa predsednicom Vlade Srbije uskoro i o pitanju KiM. Sve su to vrlo važne teme i time pokazujemo da zastupamo interese građana Srbije u parlamentu", rekla je Gojkovićeva za televiziju Pink...


Foto Tanjug/ T.Valič, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane