Usvojen zaključak da Grad može da tuži za ometanje radova

Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su danas zaključak kojim se omogućava da Grad Beograd podnese tužbu protiv onih koji nanose štetu gradu i sprečavaju radnike da izvode radove, odnosno da ta lica plate nastalu štetu lično.

16 Maj 2019 13:45
Gradski odbornici usvojili su na današnjoj sednici predlog da se raspravlja o zaključku kojim se omogućava da Grad Beograd podnese tužbu protiv onih koji nanose štetu gradu i sprečavaju radnike da izvode radove, koju je predložio šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković, ističući da svako ko to bude planirao u narednom periodu moraće svaku štetu koju načini i da plati.

BEOGRAD - Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su danas zaključak kojim se omogućava da Grad Beograd podnese tužbu protiv onih koji nanose štetu gradu i sprečavaju radnike da izvode radove, odnosno da ta lica plate nastalu štetu lično.

Drugi deo zaključka, koji je predložio šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković, odnosi se na osudu nasilničkog ponašanja pojedinih odbornika gradskog parlamenta.


FOTO TANJUG/ TANJA VALIČ

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane