Gradski parlament odbacio predlog Veljanovskog o gondoli

Gradska skupština odbacila je danas predlog šefa odborničke grupe "Građanski demokratski forum - inicijativa žena Srbije" Radeta Veljanovskog, da se stavi van snage plan detaljne regulacije za gondolu od Kalemegdana do Ušća jer je reč o štetnom projektu, na šta je zamenik gradonačelnika Goran Vesić uzvratio da je predlog Veljanovskog...

16 Maj 2019 13:02
Gradska skupština odbacila je danas predlog šefa odborničke grupe “Građanski demokratski forum - inicijativa žena Srbije” Radeta Veljanovskog, da se stavi van snage plan detaljne regulacije za gondolu od Kalemgdana do Ušća jer je reč o štetnom projektu, na šta je zamenik gradonačelnika Goran Vesić uzvratio da je predlog Veljanovskog “naknadna pamet”.

BEOGRAD- Gradska skupština odbacila je danas predlog šefa odborničke grupe "Građanski demokratski forum - inicijativa žena Srbije" Radeta Veljanovskog, da se stavi van snage plan detaljne regulacije za gondolu od Kalemegdana do Ušća jer je reč o štetnom projektu, na šta je zamenik gradonačelnika Goran Vesić uzvratio da je predlog Veljanovskog "naknadna pamet".

Veljanovski je na sednici gradskog parlamenta rekao da je taj plan donet na sednici 29. juna prošle godine i dodao da je projekat izgradnje gondole izazvao reakcije šire javnosti, ali i stručnjaka iz raznih oblasti koji u delokrugu svog rada imaju zaštitu kulturnog nasleđa, odnosno spomenika kulture.


FOTO TANJUG/ TANJA VALIČ

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane