CarGo: Vođe taksi blokade traže zabranu kombija za invalide

Direktor kompanije CarGo Technologies, Vuk Guberinić, izjavio je da je Boško Vukojević, jedan od, kako kaže, vođa taksi kartela, poslao Sekretarijatu za inspekcijske poslove grada Beograda urgenciju u kojoj se zahteva da se zabrane "CarGo" kombiji za osobe sa invaliditetom.

08 Oktobar 2019 11:22

BEOGRAD - Direktor kompanije CarGo Technologies, Vuk Guberinić, izjavio je da je Boško Vukojević, jedan od, kako kaže, vođa taksi kartela, poslao Sekretarijatu za inspekcijske poslove grada Beograda urgenciju u kojoj se zahteva da se zabrane "CarGo" kombiji za osobe sa invaliditetom.

"Kombiji za osobe sa invaliditetom dnevno olakšavaju život stotinama Beograđana, a vođe taksi blokade hoće da ih oduzmu. Pitanje je da li su sami došli na tu ideju ili ih je i na to inspirisala njihova ministarka? Kombiji su olakšali život osobama sa invaliditetom, koje su do sada bili ograničene i prinuđene da pronalaze nebezbednije alternative do lekara, škole ili bilo koje društvene aktivnosti. Šokirani smo ovom urgencijom, prosto ne znamo šta da kažemo“, rekao je Guberinić.

Foto Tanjug/S.Radovanović

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane