Stefanović: SzS strahuje od velike izlasnosti na izborima

Sistem biračkog spiska građana vrlo je transparentan, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, dodajući da to što je predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović optužio vlast da manipuliše biračkim spiskom pokazuje njegov strah od velike izlaznosti birača na predstojećim izborima.

22 Jan 2020 13:28
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je prošle godine u Srbiji bilo "samo šest ubistava u okviru mafijaških obračuna", te ocenjuje da je u poređenju sa zemljama u regionu, pa i Evropi Srbija je jedna od najbezbednijih

BEOGRAD - Sistem biračkog spiska građana je vrlo transparentan i više nije sporna tema u našoj javnosti, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, dodajući da to što je predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović optužio vlast da manipuliše biračkim spiskom pokazuje njegov strah od velike izlaznosti birača na predstojećim izborima.

"Tu vidim paniku, strah od toga što će veliki broj ljudi izaći na izbore, jer su nespremni da ponude bilo kakvu politiku, već se sve svodi na plasiranje izmišljotina. To je jedino na čemu insistiraju", kazao je ministar.


Stefanović: Značajno smanjen broj mafijaških obračuna

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je prošle godine u Srbiji bilo "samo šest ubistava u okviru mafijaških obračuna", te ocenjuje da je u poređenju sa zemljama u regionu, pa i Evropi Srbija je jedna od najbezbednijih.

Stefanović je novinarima u Beogradu, komentarišući poslednji obračun crnogorskih kriminalnih klanova u Atini, kazao da je za Srbiju važno da se obezbedi da takvih obračuna i likvidacija ne bude u našoj zemlji i istakao da to nije dobro bilo gde da se dešava.


Stefanović: Tvrdnje Marinike Tepić o NBS deo prljave kampanje

Tvrdnje potpredsednice S SP- a Marinike Tepić da je Narodna banka Srbije omogućila Slobodanu Tešiću da posluje, u trgovini oružjem, mimo zakona, predstavlja deo prljave kampanje i deo neke sledeće laži, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Upitan da prokomentariše to što Tepić juče na konferenciji za novinare nije spominjala da je fabrika koka nosilja kod Šida postala fabrika marihuane, a da je optužila guvenerku Jorgovanku Tabaković da je umešana u ilegalnu prodaju oružja, Stefanović je kazao da je to još jedno plasiranje lažnih vesti, koje se dešava na svakodnevnom nivou.
Foto Tanjug/J.Pap, ilustracija

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane