Polemika radikala i naprednjaka u Parlamentu

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas raspravu o amandmanima na izmene Zakona o planiranju i izgradnji, a polemiku o zakonskom predlogu, ali i rezultatima rada resorne ministarke Zorane Mihajlović, vode poslanici SNS i radikala.

29 Jan 2020 12:42
Skupština Srbije nastavila je danas raspravu o više predloženih zakona i odluka iz oblasti infrastrukture, građevinarstva i saobraćaja.

BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas raspravu o amandmanima na izmene Zakona o planiranju i izgradnji, a polemiku o zakonskom predlogu, ali i rezultatima rada resorne ministarke Zorane Mihajlović, vode poslanici SNS i radikala.

Poslanici SRS amandmanima su tražili da se briše svaki član zakona, jer ga je, kako kaže poslanica radikala Vjerica Radeta, nemoguće popraviti.


Rasprava o MHE deo priče o Zakonu o planiranju i izgradnji

Tokom rasprave o predloženim izmena Zakona o planiranju i izgradnji poslanici SRS i SNS danas su polemisali i oko izgradnje mini hidroelektrana.

Vjerica Radeta iz SRS je rekla da je ova stranka za izgradnju mini hidroelektrana, ali da nije dobro zakonsko rešenje da se za njih izdaju građevinske dozvole bez planske dokumentacije.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane