Putin:Situacija sa Covid-19 će se sigurno popraviti

Sitaucija nastala zbog pandemije novog korona virusa sigurno će se popraviti u Rusiji, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

26 Mart 2020 13:30

NOVO-OGARJOVO - Sitaucija nastala zbog pandemije novog korona virusa sigurno će se popraviti u Rusiji, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

"Situacija će se promeniti. Sigurno će se popraviti 100 odsto. To zavisi od uspešnosti našeg zajedničkog rada", rekao je Putin na sastanku sa predstavnicima poslovne zajednice, prenosi TAS S.


Foto Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Situacija nastala zbog pandemije novog korona virusa sigurno će se popraviti u Rusiji, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin. "Situacija će se promeniti. Sigurno će se popraviti 100 odsto. To zavisi od uspešnosti našeg zajedničkog rada", rekao je Putin na sastanku sa predstavnicima poslovne zajednice, prenosi TAS S. Kako je naveo, svi građani koji besplatno koriste sadržaj, nove ideje i ponude poslovne zajednice, sigurno će ostati njihovi klijenti. TANJUG/ Alexei Druzhinin/ Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Putin je dodao da je ubeđen da će jake mere uvedene radi sprečavanja korona virusa ubrzati borbu protiv virusa.

vrh strane