ИПAРД у Србиjи подржава и Kомерциjална банка

ИПAРД проjекат у Србиjи подрзаће и Kомерциjална банка пружањем одређених погодности пољопривредницима jер jе препознала значаj овог проjекта за развоj агробизниса у Србиjи, поручио jе данас заменик директора Сектора за послове са микро и агро клиjентима Kомерциjалне банке Ивица Mишић.

17 мај 2018 15:50
ИПAРД у Србиjи подржава и Kомерциjална банка

БEOГРAД - ИПAРД проjекат у Србиjи подрзаће и Kомерциjална банка пружањем одређених погодности пољопривредницима jер jе препознала значаj овог проjекта за развоj агробизниса у Србиjи, поручио jе данас заменик директора Сектора за послове са микро и агро клиjентима Kомерциjалне банке Ивица Mишић.
Mишић jе на Панелу "финансирање ИПAРД инвестициjа - изазови" коjи се одржава у оквиру Саjма пољопривреде у Новом Саду рекао jе да jе та банка препознала ИПAРД фондове као несто што ће утицати на динамичниjи развоj агробизниса у Србиjи. "Kомерциjална банка у низу своjих производа коjи су намењени развоjу пољиопривредних газдинстава jе препознала ИПAРД фондове као нешто што ће утицати на динамичниjи развоj агробизниса у Србиjи, првенствено у пољопривредноj производњи", рекао jе Mишић.

Kомплетан садржаj вести доступан jе корисницима Танјугових сервиса

врх стране