10. februar 2023 13:44

Dunav osiguranje predstavilo ponudu osiguranja za penzionere

Izvor: TANJUG

podeli vest

Dunav osiguranje predstavilo ponudu osiguranja za penzionere

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD – Na današnjem skupu „Zlatno doba“ koji je povodom 100 godina penzijskog sistema u Srbiji organizovala Vlada Srbije i gde se obratio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, učestvovala je i kompanija Dunav osiguranje.

Predsednik je obišao štand Dunava i porazgovarao sa predstavnicima kompanije, članom Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“ Bojanom Raičevićem i direktorkom Direkcije za prodaju životnih osiguranja Nikoletom Šuber.

Šubert je predstavila ponudu osiguranja za penzionere, saveze i udruženja penzionera.

„Pored različitih individualnih vidova osiguranja namenjenih našim starijim klijentima Dunav osiguranje kroz dugogodišnju poslovnu saradnju sa oko 180 udruženja i saveza penzionera širom Srbije ima zaključene kolektivne polise životnog osiguranja kojima je osigurano 220.000 penzionera. Klijentima starijeg životnog doba namenjeno je i kolektivno osiguranje korisnika kredita, osmišljeno u cilju zaštite finansijske usluge koju koriste penzioneri“, rekla je ona.

Dodala je da u saradnji s najvećim partnerom Dunav osiguranja Bankom Poštanskom štedionicom (BPŠ) svi penzioneri koji su korisnici kredita u toj banci automatski su osigurani u Dunavu.

Prema njenim rečima ovu uslugu životnog osiguranja, u poslednjih pet godina saradnje sa Bankom Poštanskom Štedionicom koristi više od 450.000 penzionera.

Iz Dunav osiguranja navode da se ova kuća stara o svim kategorijama stanovnika i da je partner i podrška udruženjima i savezima penzionera u sprovodjenju njihovih aktivnosti, projekata i manifestacija.

Takođe navode da su radeći na principima društveno odgovornog poslovanja pouzdan partner Vladi Srbije u njenoj socijalno odgovornoj politici.