22. novembar 2023 14:23

NLB Komercijalna banka poklanja 50.000 dinara mladima za useljenje

Izvor: TANJUG

podeli vest

NLB Komercijalna banka poklanja 50.000 dinara mladima za useljenje

Foto: NLB Komercijalna banka

BEOGRAD - NLB Komercijalna banka saopštila je danas da će nagraditi prvih 150 mladih sa po 50.000 dinara poklona za useljenje, ukoliko do 31. decembra ove godine podnesu zahtev i do 29. februara 2024. realizuju stambeni kredit u ovoj banci,

Kako se navodi, posle velikog interesovanja za akciju "Prava prilika da živiš po svom", NLB Komercijalna banka nastavlja da podržava mlade starosti od 20 do 40 godina u rešavanju stambenog pitanja i tako ih motiviše da svoje živote nastave da grade u regionu, a ne u inostranstvu.

Dodaje se da je ova akcija nastavak šire regionalne inicijative NLB Grupe i podseća da je NLB Komercijalna banka do sada odobrila stambene kredite za 693 mladih ljudi u ukupnom iznosu od skoro 47 miliona evra i uz poklone za useljenje vredne oko 177.000 evra.

U saopštenju se podseća da je akcija "Prava prilika da živiš po svom" namenjena državljanima Srbije, koji u trenutku podnošenja zahteva imaju između 20 i 40 godina i koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji Srbije.

Njome su obuhvaćeni svi modeli stambenih kredita iz ponude NLB Komercijalne banke sa i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita i uz najmanje 10 odsto učešća za kupovinu prve nekretnine u Srbiji, punu podršku zaposlenih i rekordno brzu realizaciju.

Dodaje se i da klijenti zahteve za stambene kredite mogu podneti u svim ekspoziturama banke.