13. jul 2023 11:59

Najlepši ukusi Azije u restoranu Pad Thai Wok u TC Galerija u Beogradu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Najlepši ukusi Azije u restoranu Pad Thai Wok u TC Galerija u Beogradu

Foto: Pad Thai Wok

BEOGRAD - Restoran Pad Thai Wok, u tržnom centru Galerija u Beogradu, nudi najpoznatija tajlandska jela i specijalitete.

Restoran, koji posluje u okviru W Hospitality grupe, nalazi se na drugom spratu Galerije, u Food holu.

Pored specijaliteta kuće Pad Thai, zbog kojeg ćete već posle prvog zalogaja poželeti opet da dođete, meni krasi i širok spektar tajlandskih jela sa pirinčem, navedeno je u saopštenju.

"Pad Thai, vodeće tajlandsko jelo, na jednom mestu sjedinjuje sve principe kulinarstva koji se tamo primenjuju. Mi se u našem radu vodimo proverenim recepturama, a tajna je u tome da obrok mora biti savršeno izbalansiran tako da podjednako greje i hladi organizam. Možemo to nazvati i odnosom jin-jang", navodi se u saopštenju.

Ovaj specijalitet u osnovi ima pirinčane nudle, meso ili ribu, najsvežije povrće, jaje i limetu, a da bi se postiglo bogatstvo ukusa, tu su i tofu sir i egzotični začini.

Kako su naveli, jelovnik krasi i širok spektar tajlandskih jela sa pirinčem bilo da volite hrskavu piletinu, svinjetinu, junetinu, ribu ili ste pak vegeterijanci, mimo specijaliteta Pad Thai, Rice bowl sa njihovim specifičnim sosevima je pravi izbor.

Sva jela pripremaju se na jakoj vatri, čime se postiže savršena tekstura, a izuzetna pažnja posvećuje se i dekoraciji, baš onako kako se to radi i na Tajlandu i na čitavom azijskom kontinentu.

Ovi azijski specijaliteti mogu se poručiti i putem aplikacije Mister D, pa se u obroku može uživati i kod kuće, navedeno je u saopštenju.