13. septembar 2023 16:03

Pošta Srbije i Banka Poštanska štedionica šire mrežu bankomata

Izvor: TANJUG

podeli vest

Pošta Srbije i Banka Poštanska štedionica šire mrežu bankomata

Foto: shutterstock.com/BalkansCat, ilustracija

BEOGRAD - Javno preduzeće Pošta Srbije saopštilo je danas da je sa Bankom Poštanska štedionica započelo pregovore da zajedničkim snagama šire mrežu bankomata u narednih godinu dana.

Kako se navodi, novi bankomati bi trebalo biti postavljeni na lokacijama u skladu sa potrebama građana i na graničnim prelazima, ali i drugim mestima gde postoji potreba i na njima će biti moguće obaviti i menjačke poslove.

Dodaje se da je ovo dogovoreno na današnjem sastanku direktora Pošte Srbije Zorana Đorđevića sa članom Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica (BPŠ) Aleksandrom Čortanom i direktorkom Sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo BPŠ Jelenom Sekulović,

U saopštenju se navodi da se finalizacija razgovora i potpisivanje sporazuma o postavljanju paketomata i bankomata očekuje na narednom sastanku zakazaniom za petak.

Ističe se i da dalja saradnja BPŠ i Pošte Srbije odražava posvećenost dve

kompanije u ispunjavanju potreba građana Srbije i da će obe organizacije nastaviti da pažljivo razmatraju zahteve građana i raditi na tome da im izađu u susret, što će doprineti koristi kako Banci, tako i Pošti i celokupnoj zajednici.