28. decembar 2023 09:12

Na unapređenom webshopu AMS Osiguranja može se lakše i brže doći do polisa osiguranja

Izvor: TANJUG

podeli vest

Na unapređenom webshopu AMS Osiguranja može se lakše i brže doći do polisa osiguranja

Foto: AMSS

BEOGRAD - Na unapređenom webshopu AMS Osiguranja može se lakše i brže doći do polisa osiguranja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Navodi se da ovaj vizualno osvežen virtuelni prostor nudi brojne unapređene opcije koje će olakšati proces kupovine polisa osiguranja.

"Bilo da vam je potrebno putno zdravstveno osiguranje, za vas ili vašu porodicu, ili osiguranje domaćinstva, na webshopu ćete u samo nekoliko klikova doći do ovih vrednih polisa. Nakon unosa podataka, pregledajte jasne rekapitulacije bez suvišnih komplikacija", objasnili su u AMS Osiguranju.

Oni podsećaju da se može odabrati individualno putno zdravstveno osiguranje, porodično ili individualno sa više ulazaka a na unapređenom webshopu može se prilagoditi osiguranje svojim potrebama na "lak i brz način".

Mogu se uneti podaci i za više osiguranika i to u jednom koraku, nakon unosa podataka, cena paketa se trenutno preračunava s jasnim pokrićem, omogućavajući brz odabir i za samo nekoliko klikova dobićete cenu tražene polise, saopštio je AMS.