29. mart 2024 15:17

U toku upis na Alfa BK Univerzitet

Izvor: TANJUG

podeli vest

U toku upis na Alfa BK Univerzitet

Foto: Autor fotografije: Uroš Marković

BEOGRAD - Alfa BK Univerzitet saopštio je danas da je upis u novu školsku godinu u toku i podsetio da sa 32 godine iskustva zauzima najistaknutije i najprestižnije mesto u sistemu privatnog obrazovanja u ovom delu sveta.

Kako se navodi, o kvalitetu Univerziteta govore i profesori, koji ne samo što dobijaju počasne doktorate širom sveta, već i dele svoje znanje u najznačajnijim institucijama u Srbiji i regionu.

Podseća se da je profesor Aleksandar Prnjat nedavno dobio prestižni počasni doktorat na Institutu za obuku u geštalt psihoterapiji na Malti, da profesorka Lidija Tomić redovno učestvuje na seminarima koje organizuje Srpska akademija nauka i umetnosti, a da je profesor Miloš Todorov nedavno održao predavanje na prestižnom stručnom skupu Zavoda za statistiku Republike Srbije.

U saopštenju se ističe i da je Univerzitet u organizaciji stručnih naučnih konferencija koje obrađuju najaktuelnije teme današnjice, a da se na poslednjoj "Smart Cities and Modern Technologies" razgovaralo o četvrtoj tehnološkoj revoluciji i budućnosti tehnologija u pametnim gradovima, uz učešće vodećih kompanija i univerziteta iz cele Srbije.

"Ulaganje u budućnost postaje sigurno sa Alfa BK Univerzitetom. Naš partnerstvo sa kompanijom BK Tesla obezbeđuje studentima mogućnosti za stažiranje u vodećim kompanijama Srbije i regiona, pružajući im vredno iskustvo i upoznavanje sa izazovima savremenog poslovnog sveta", navodi se u saopštenju.