26. april 2024 09:10

Ponude za izradu platforme e-Otkupno mesto podnose se do 29. aprila

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ponude za izradu platforme e-Otkupno mesto podnose se do 29. aprila

Foto: Shutterstock.com/Golubovy, ilustracija

BEOGRAD - Ponude na javni poziv koji je raspisalo Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine za izradu platforme e-Otkupno mesto, odnosno za izradu softverskog rešenja platforme registra otkupljivača (RO), podnose se do 29. aprila u podne.

Kako je navedeno u pozivu, vrednost nabavke procenjena je na oko 2,9 miliona dinara bez poreza na dodatu vrednost (PDV).

Kriterijumi za dodelu ugovora su broj realizovanih ugovora čiji je predmet izrada softverskog rešenja za digitalnu platformu i cena.

U pozivu je navedeno i da softversko rešenje za platformu Registar otkupljivača e-Otkupno mesto treba da obuhvati portal (RO Eksterna aplikacija) i web aplikaciju za javne pretrage na javnom delu mreže, kao i registarsku aplikaciju (RO Interna aplikacija), na zaštićenom delu mreže.

Na portalu RO, kako se pojašnjava u dokumentaciji, prijavljenim eksternim korisnicima treba da se omogući da podnesu obrazac (podaci o otkupljivaču), a pored toga, treba da postoji i web aplikacija za javne pretrage, koju će koristiti anonimni korisnici.