29. jul 2023 12:36

Kompletan doživljaj u pola cene: Utorak je dan za Jahorinu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Kompletan doživljaj u pola cene: Utorak je dan za Jahorinu

Foto: TANJUG/Olimpijski centar “Jahorina”/ Marija Nišić

BEOGRAD - Svakog utorka, do kraja letnje sezone, turiste na Jahorini očekuje popust od neverovatnih 50 odsto na OLIMP kartu.

"OLIMP karta napravljena je po meri svih istinskih zaljubljenika u avanturu. Kupovinom ove karte možete iskoristi pogodnosti kao što su: panoramska vožnja gondolom, tjubing, bob na šinama, Tower, Loopster, Nautic, Butterfly, skydive ili zip line. Budite gospodari svoga vremana i ispunite ga kvalitetno. Dođite sa vašim voljenima, ponesite dobro raspoloženje i prepustite se čarima Jahorine", saopšteno je iz Olimpijskog centra Jahorina.

Kako se ističe, zbog velikog interesovanja, iz Olimpijskog centra Jahorina odlučili su se na kreiranje posebnog cenovnika i za turistički vozić, a uz poseban cenovnik prilagođen višečlanim porodicama iz ovog centra odlučili su omogućiti nezaboravnu vožnju jednistvenim vozićem uz promotivnu cenu sa 50 odsto popusta u narednih nekoliko dana.

"Poznat pod imenom Srećko, ovaj vozić je pobrao sve simpatije i postao omiljeno prevozno sredstvo svih posjetiolaca Jahorine. Vožnja ovim simpatičnim vozićem je savršen način da se približite prirodi, uživate u panoramskim pogledima i stvorite fantastične uspomene! Prigrlite putovanje, slobodu i nezaboravne trenutke dok istražujete sve što Jahorina može ponuditi!", poručuju iz Olimpijskog centra Jahorina.