16. maj 2024 10:45

Jelena Petković: Rod Stjuart će izvesti svoje najveće hitove na koncertu u Beogradu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Jelena Petković: Rod Stjuart će izvesti svoje najveće hitove na koncertu u Beogradu

Foto: Shutterstock.com/landmarkmedia, ilustracija

BEOGRAD  - Škotski pevač Rod Stjuart (Stewart) pevaće svoje najveće hitove dva sata 17. maja u Beogradskoj areni, i neće biti kašnjenja sa početkom nastupa, izjavila je portparolka koncerta Jelena Petković.

"Čeka nas spektakl na koncertu Stjuarta koji prvi put dolazi u Srbiju i sa ovim koncertom počinje svoju evropsku turneju koja će trajati do početka jula meseca", rekla je Petković Tanjugu.

Podsetivši da koncert počinje u 20:00, Petković je dodala da neće biti kašnjenja i da će se tada Stjuart sa 12 članova pratećeg benda naći na pozornici.

"Koncert će trajati oko dva sata i ljudi će moći da uživaju u svim najvećim hitovima", napomenula je Petković, koja nije isključila mogućnost da pevač nečim iznenadi beogradsku publiku.

Iako je nazvana "Live In Concert - One Last Time", Petkovič je naglasila da ovo nije Stjuartova oproštajna turneja i dodala da se nada da će Beograd biti dobar domaćin i da će se pevač sledeći put ovde vratiti.

Prema njenim rečima, Stjuart nikada ranije nije bio u Beogradu, ali "zna da imamo divnu kulturu, odličnu hranu, dobre stadione".

"Znamo da voli fudbal. Tako da iskreno se nadam da će uspeti bar malo vremena da nađe da prošeta Beogradom, da ga ugoste u nekom dobrom restoranu i da upozna ljude možda iz Crvene zvezde ili Partizana", rekla je Petković.