21. jul 2023 15:06

Pripadnici PTJ CG upali u hotel "Podgorica"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Pripadnici PTJ CG upali u hotel "Podgorica"

Foto: Shutterstock.com/Natalya Volchenkova, ilustracija

PODGORICA - U Hotel Podgorica u Podgorici upali su pripadnici PTJ pod punom opremom i sa fantomkama, a na licu mesta su i inspektori, javio je portal podgoričkog DANA.

Prema nezvaničnim informacijama portala, ove aktivnosti se sprovode nakon što je u podrumu susednog solitera policija juče pronašla torbe sa opremom za razbijanje protesta i akcije specijalne policije, uključujući pancire, gumene metke i šok bombe.

Oprema je pronađena, kada je policija vršila pregled zbog dojave o podmetnutoj bombi.

Legitimisani bivši funkcioner policije Zoran Lazović i biznismen Ubović

Tokom danasnje racije u hotelu "Podgorica" u Podgorici policija je pretresla i legitimisala bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića i biznismena Ranka Ubovića, kao i druge goste, ali niko nije priveden, rečeno je novinarima iz Uprave hotela.

Današnja racija pokrenuta je nakon što je juče u poslovnoj zgradi pored hotela Podgorica policija pronašla oružje, piotehnička sredstva, pancir i palice.

Direktor hotela "Podgorica" Bojan Madžgalj rekao je da policija ništa nije pronašla, da su se ponašali bahato, kao i da ne zna razlog za raciju. On je novinarima rekao da je iskreirana lažna dojava o bombi u četvrtak, kako bi policija mogla da pregleda hotel "Podgorica" i obližnju poslovnu zgradu, na kojoj je reklama firme "Bemaks".