6. april 2024 12:15

Ministar unutarašnjih poslova Hrvatske: Muškarac koji je ubio ženu u Maksimiru preminuo u bolnici

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ministar unutarašnjih poslova Hrvatske: Muškarac koji je ubio ženu u Maksimiru preminuo u bolnici

Foto: Tanjug video, arhiva

ZAGREB - Ministar unutarašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je da je muškarac koji je juče u zagrebačkom kvartu Maksimir ispalio hitac iz vatrenog oružja i ubio ženu iz svoje porodice umro u bolnici.

Božinović je danas, komentarišući na konferenciji za medije i dva ubistva koja su se u petak dogodila u Zagrebu, rekao da je muškarac koji je u Maksimiru iz vatrenog oružja ubio ženu umro u bolnici.

"Prema informacijama koje imam od jutros, počinilac je umro u bolnici. Posledica verovatno činjenice da je popio neku tečnost, još ne znam o čemu se tačno radi. Zato nismo govorili da je priveden, već samo da je pod nadzorom policije. Mogu potvrditi da je on sinoć, odnosno u ranim jutarnjim satima preminuo", rekao je Božinović, a prenosi Hina.

Podsetio je da su se juče u Zagrebu dogodila dva ubistva i dodao da kod drugog nije utvrđeno da je reč o krivičnom delu koje je počinila bliska osoba.

U Zagrebu je juče na području Maksimira član porodice iz vatrenog oružja u stanu usmrtio ženu iz svoje porodice, a u naselju Srednjaci u stanu je ubijena žena pod još nerazjašnjenim okolnostima.