30. oktobar 2023 15:48

Tijago Silva: Bliži se kraj moje igračke karijere, ne znam šta će biti naredne godine

Izvor: TANJUG

podeli vest

Tijago Silva: Bliži se kraj moje igračke karijere, ne znam šta će biti naredne godine

Foto: AP Photo/Kin Cheung

LONDON - Fudbaler Čelsija i brazilski reprezentativac Tijago Silva izjavio je danas da se bliži kraj njegove igračke karijere i dodao da uživa u poslednjoj godini ugovora sa londonskim klubom, prenosi Skaj Italija.

Silva (39) je član Čelsija od 2020. godine, a pre toga je igrao za Pari Sen Žermen, Milan, Fluminense, Dinamo iz Moskve, Porto, Huventude i Futebol.

"Bliži se kraj moje igračke karijere, nije lako... Morate da donesete odluku kada ćete da se povučete, koji klub će da vam bude poslednji... Moja deca igraju u Čelsiju. Uživam u poslednjoj godini ugovora sa Čelsijem. Ne znam šta će da desi naredne godine, ali sam veoma srećan zbog svoje karijere", rekao je Silva.

Silva je ove sezone odigrao 10 utakmica za Čelsi. Londonski klub se nalazi tek na 11. mestu na tabeli Premijer lige sa samo 12 bodova iz 10 mečeva.

"Imamo novog menadžera, potrebno nam je vreme da se uigramo. Dobro treniramo sa Maurisiom Poketinom, očekujemo bolje rezultate u nastavku sezone", naveo je Silva, koji je za reprezentaciju Brazila nastupio na 113 utakmica i sedam puta se upisao u listu strelaca.