27. novembar 2023 14:56

Nenad Stojaković: Zaslužujemo da eliminišemo Šerif i da odemo dalje

Izvor: TANJUG

podeli vest

Nenad Stojaković: Zaslužujemo da eliminišemo Šerif i da odemo dalje

Foto: shutterstock.com/Bplanet, ilustracija

BEOGRAD - Trener omladinaca fudbalskog kluba Partizan Nenad Stojaković izjavio je danas da veruje da "crno-beli" mogu da eliminišu Šerif u plej-ofu Lige šampiona mladih.

Partizan je u prvom meču odigranom osmog novembra u gostima poražen rezultatom 2:0. Revanš duel je na programu sutra od 18 časova na stadionu u Humskoj.

"Ta utakmica koja se desila tamo - dešava se jednom u deset godina. Naša ekipa je dominirala, a oni su uspeli da ostvare određenu prednost. Imamo jasniju sliku o protivniku sada. Pripremamo se, radimo na taktičkim detaljima, koji mogu da nam pomognu da budemo još bolji nego u prvom meču i da stvorimo još više šansi. U fudbalu mnogo toga zavisi i od tima, pa se nadam da ćemo zaboraviti sve razlike i da ćemo biti prava grupa i zaslužiti da odemo dalje", rekao je Stojaković, prenosi zvanični sajt kluba.

Meč u Moldaviji je obeležio i crveni karton Janka Jevremovića, koji neće moći da nastupi pred domaćom publikom.

"On je igrač koji nam mnogo znači. Pokušaćemo da nadomestimo neke stvari, da u saradnji sa stručnim štabom prvog tima dođemo do nekih rešenja", rekao je Stojaković.

On je istakao da bi mladim igračima Partizana veoma značila podrška navijača.

"Imamo navijače koji su veoma izbirljivi. Nadam se da ćemo prolaskom u naredno kolo omogućiti da na naš stadion dođu i ekipe kao što su Barselona, Mančester siti... To je nešto što bi nama trebalo da bude i najveći motiv", dodao je Stojaković.

Mladi fudbaler Partizana Dušan Jovanović izjavio je da su očekivanja velika.

"Nadamo se i želimo pobedu. Biće teško zbog ta dva gola koja smo primili u Moldaviji, ali potrudićemo se i daćemo sve od sebe. Voleli bismo da imamo podršku sa tribina i pozivam sve ovim putem da dođu i podrže nas. Nadamo se prolasku u narednu rundu takmičenja. Pozivam sve navijače i ljubitelje fudbala da dođu u velikom broju i da nas podrže", naveo je Jovanović.

Partizan je saopštio da će za meč sa Šerifom biti otvorena samo zapadna tribina stadiona u Humskoj, a ulaz je za sve navijače besplatan. Svi gledaoci moraju da imaju svoju besplatnu ulaznicu.