28. februar 2024 15:26

Izraelski fudbaler Bibars Natho potpisao novi ugovor sa čelnicima Partizana

Izvor: TANJUG

podeli vest

Izraelski fudbaler Bibars Natho potpisao novi ugovor sa čelnicima Partizana

Foto: TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

BEOGRAD - Izraelski fudbaler Bibars Natho potpisao je danas novi ugovor sa čelnicima Partizana, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu lidera Superlige Srbije.

Kako je saopšteno, 36-godišnji Natho je sa čelnicima kluba potpisao ugovor do kraja sezone 2024/25.

Nekadašnji kapiten Izraela je u Partizan došao 2019. godine i do sad je postigao 58 golova i zabeležio 51 asistenciju u 192 utakmice u svim takmičenjima.

Natho nije krio zadovoljstvo što će ostati u Partizanu punih šest godina.

"Naravno da je za mene važno i da sam uzbuđen što ću ostati kod kuće, u mom klubu, mestu gde se osećam veoma lepo. Nadam se da ću nastaviti da pružam sreću navijačima i da ću pomoći klubu i saigračima da uradimo najbolje za naš klub", rekao je Natho za klupski sajt posle potpisivanja ugovora.

Natho ima i sprski pasoš, porodica mu je ovde i posebni ističe da se odlično oseća u Beogradu.

"Mnogo puta sam rekao da se ovde osećam zaista dobro. I moja porodica, supruga i deca se takođe osećaju kao kod kuće. Imam taj osećaj od prvog trenutka. Ovo je veoma lep grad za život, ljudi su topli i prijatni i veoma smo srećni što ostajemo", dodao je Izraelac.

Natho je govorio i o najlepših i najtežim trenucima u klubu.

"Kad osetiš derbi – to je najbolji osećaj. Ali kada smo pobedili u derbiju u polufinalu Kupa Srbije, 2020. godine to je bio zaista veliki trenutak za klub i za igrače. Najgori je kad izgubiš, a kad Partizan izgubi, to je definitivno najgori osećaj. Kad smo bili četvrti na kraju sezone, to je za nas bila tragedija i najteži momenat do sad".

Istakao je da će po okončanju karijere želeti da ostane blizu fudbala.

"Ne znam tačno čime bih voleo da se bavim posle igračke karijere, možda u stručnom štabu, pomoćni trener ili trener, možda sportski direktor, ali sve zavisi od situacije i momenta. Mislim da mogu mnogo da pomognem na mestu na kome budem bio, da mogu mnogo da pružim i nadam se da će se to i ostvariti. Bio bih više nego srećan ako to bude u Partizanu, ali videćemo šta donosi budućnost".

Na kraju je imao poruku i za navijače Partizana.

"Moja poruka navijačima je kao i uvek do sad: Partizan je najvažniji i klub je veći od bilo koga. Ono što je dobro za klub, to bi trebalo svima da nam bude najvažnije. Želim, takođe, da im kažem da sam zahvalan za svu podršku koju pružaju i da su najbolji navijači koje sam sreo. Kadasu uz nas, nezaustavljivi smo, a jedan od najlepših osećaja je kad napune naš stadion i bodre nas. Obećavam im da ću dati svakog dana 100% i pokušati da ih učinim srećnim, da im dam mnogo pobeda i, nadam se – titulu", zaključio je Natho.